Novice
O podjetju
Kje smo
Informacije
Vprašajte nas

BALKONSKE OGRAJE :
Brez Cvetličnega Korita
Iz Deščic In Stebričkov
Iz Okrasnih Deščic
Iz Okrasnih Stebričkov
Modernejšega Izgleda
Zaprte Ograje

OSTALE OGRAJE IN IZDELKI:
Terasne Ograje
Notranje Ograje
Kuhinje
Ostali izdelki

CENIK:
Cenik vseh izdelkov

POVEZAVE:
Libeliče

Cene ograj so podane za tekoči meter ograje
Vse cene so v €

.: O podjetju :.


Mizarstvo Rener d.o.o.
Izdelava lesenih ograj, stopnišč in opreme po meri

Bogat izbor elementov,oblikovan s pravo mero domišljije, bo dal vaši hiši poseben čar. Zaupajte nasemu znanju in dolgoletnim izkušnjam ter se prepričajte o kvaliteti nase ponudbe!

Balkonske ograje izdelujemo iz smrekovine zimske sečnje,ki jo globinsko impregniramo z zaščito Protektan (Biotan). Pred montažo vsak posamezen element premažemo z lazuro Sikkens ali Biotan. Barvanje po želji lahko opravite sami. Ograjo vam dostavimo in zmontiramo na že pripravljeno kovinsko konstrukcijo. Pri izvedbi pazimo, da se voda na ograjah ne zadržuje, kar še dodatno preprečuje gnitje in propadanje lesa.

S kombinacijo različnih tipov ograjnih elementov, lahko učinkovito spremenite izgled vaše hiše, kajti izbirate lahko med več kot 50-imi že obstoječimi modeli ali pa si s pomočjo vaše domišljije, ustvarite svoj model.

Za stopnišča, stopniščne ograje  in ostale izdelke uporabljamo masivni les po želji kupca. Elemente pred montažo končno lakiramo z lakom za parket.

Po ogledu objekta, izmeri ter definiciji vseh detajlov izdelka vam pripravimo predračun, kjer so določeni dobavni roki in plačilni pogoji.

(Domišljija je začetek ustvarjanja. Domisljaš si, kar si zeliš, želiš si, kar si domišljaš in nazadnje ustvariš, kar hočeš.)
G. B. Shaw